Jaga:
Autor: Karl-Eduard Salumäe • 14. juuni 2022
Jaga:

Superangeli investeeringute juht: Kersti Kaljulaid otsis ise meid üles

Superangeli meeskonnaliikmed, vasakult Kaari Kink, Mikko Silventalo, Veljo Otsason, Marko Oolo ja Kalev Kaarna.
Foto: Brandcakes, A Cube Agency
Eesti riskikapitalifondi Superangeli meeskonnaliikme ja investeeringute juhi Marko Oolo sõnul leidis Kersti Kaljulaid ise tee nende uue riskikapitalifondini, mis investeerib teaduspõhise tehnoloogiaarenduse idufirmadesse.

“Kersti on teadupoolest juba tükk aega olnud väga huvitatud tehnoloogiast - toetanud tehnoloogiasektorit, kohtunud tehnoloogiaettevõtete asutajatega. Nüüd, pärast presidendiks olemist, on ta selles vallas aktiivsemalt ringi vaatamas ning enda portfellist väikese osa läbi fondi iduinvesteeringutesse suunamine tundus talle hea mõte,” rääkis Oolo.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111