Jaga:
Autor: foundME • 13. juuni 2022
Jaga:

Superangel käivitab uue investeerimisfondi

SmartCapi juhatuse liikme Sille Pettai sõnul suudab uus fondi valitseja kasvatada järgmised valdkonna suunanäitajad.
Foto: Erakogu
SmartCap valis kõrgtehnoloogilise fondi valitsejaks Superangeli, kes on lisaks riigi 15 miljoni suurusele ankurinvesteeringule kaasamas täiendavat erakapitali, et investeerida teadusmahukate ettevõtete arengusse.

SmartCap valis konkursi tulemusel kõrgtehnoloogilise fondi valitsejaks Superangeli. Valitud fondivalitseja nägemus vastas investeerimiskomitee hinnangul kõikidele konkursi tingimustele ning nende investeerimisstrateegia oli parimas tasakaalus meeskonna kogemuse ja erakapitali kaasamise võimekusega.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111