Jaga:
Autor: foundME • 21. juuni 2022
Jaga:

Tuntud Eesti idufirma loonud teadlaste meeskond võitis Euroopa aasta leiutaja auhinna

Jaan Leis, Mati Arulepp ja Anti Perkson
Foto: European Patent Office
Euroopa Patendiamet (EPO) annab täna silmapaistvatele Eesti teadlastele üle Euroopa aasta leiutaja auhinna 2022 tööstuse kategoorias. Auhinnatud teadlaste tiim seisab tuntud Eesti idufirma tehnoloogia taga.

„Tehnoloogilised uuendused näitavad globaalses muutuses teed rohelisema majanduse poole. Mul on hea meel tunnustada täna Jaan Leisi, Mati Arulepa ja Anti Perksoni saavutusi," kuulutas Euroopa Patendiameti president António Campinos. "Nende leiutised aitavad tööstustel vähendada oma sõltuvust fossiilsetest kütustest ja on suur samm edasi kliimamuutuste vastu võitlemisel,“ kommenteeris ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111