Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 27. juuni 2022
Jaga:

Tehnoloogiahiiud panustavad paisuvasse turusegmenti. Idufirma juht: iga 6 minuti tagant tekib meile klient

Idufirma Voxmate'i teekonnal on kaasasutaja Katerina Danilova sõnul tulnud maadelda põnevate iseärasustega. Näiteks, kuidas saada telefonirakendust kasutama tehnoloogiavõõrast ja nägemisvaegusega 60+ vanuses inimest, kes võiks justkui olla sihtgrupp, ent kelle usaldust on raske võita. Samas on kogukond haruldaselt toetav, nentis ta.
Foto: Erakogu
Meie ühiskond on vananev, mis loob ohtralt uusi tehnoloogia- ja ärivõimalusi. Ligipääsetavusvaldkonnas ei pea aga tegema vaid heategevust, rääkis nägemispuudega inimestele mõeldud telefonirakenduse Voxmate kaasasutaja Katerina Danilova.

“Me läheneme sellele nii, et kuna maailmas on 225 miljonit inimest, kellel on üks või teine nägemispuue, siis see turg on piisavalt olemasolev, et pakkuda inimestele midagi, mis on tehtud just nende jaoks teistmoodi,” kirjeldas Voxmate'i kaasasutaja Katerina Danilova.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111