Jaga:
Autor: Rudolf Stenar Saluoks • 30. juuni 2022
Jaga:

ELMO Rent kaalub sõjatööstusesse sisenemist

Juba järgmisest nädalast loodetakse esimese kaugjuhitava autoga tänavatele minna.
Foto: Liis Treimann
ELMO Rendi kaugjuhtimise tehnoloogiat hakatakse tulevikus litsentsima ka sõjatööstusele, teatas ettevõtte tegevjuht Enn Laansoo. Idufirmal on käed tööd täis nii raha kaasamise, välisturgudele laienemise, värbamise kui uue äpiga.

Ettevõtte tegevjuht Enn Laansoo Jr ütles, et ELMO kaugjuhtivad autod jõuavad tänavatele juba juulikuus, kuid esialgu veel koos turvajuhiga, kes on ohu korral valmis juhtimise üle võtma. Ilma turvajuhita autod plaanib ELMO tänavatele saada käesoleva aasta lõpuks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111