Jaga:
Autor: foundME • 30. juuni 2022
Jaga:

Mainekas autotootja asub koostööle idufirmadega

Land Roveri digitaalne näidkupaneel.
Autor: Jaguar Land Rover
Autotootja Jaguar Land Rover avalikustas äsja uue innovatsioonistrateegia, mis näeb ette tihedat koostööd idufirmade ja kasvuettevõtetega, et liikuda edasi nii elektrifitseerimise, digiteenuste, metaversumi, tootmise, tarneahela kui ka jätkusuutlikkuse vallas.

Open Innovationi programm aitab tänu tihedale koostööle erinevate partneritega tuvastada neid digiteenuseid, tooteid, tööriistu ja protsesse, mis aitavad saavutada 2039. aastaks seatud eesmärgi jõuda kliimaneutraalsuseni, luues samal ajal uusi väärtusahelaid.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111