Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 4. juuli 2022
Jaga:

Idufirmade juhid energiakriisist: talv võib elektritarbimise isu üldse ära võtta

Energiakriisi teemal võtavad sõna idufirma Fermi Energia tegevjuht Kalev Kallemets (vasakult), Gridio kaasasutaja ja tegevjuht Konrad Hanschmidt, Roofit.solar kaasasutaja ja arendusjuht Andres Anijalg, Sunly tegevjuht ja asutaja Priit Lepasepp ja Fuseboxi tegevjuht Tarvo Õng.
Sügis veel, aga kuidas talv üle elada, see tuleb paras katsumus, nendivad iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Energiaettevõtjad lahkavad, mis aitaks meil üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.

Teadlikkus roheenergiast on viimastel aastatel teinud suure läbimurde ja selle tähtsus kasvab tulevikus kindlasti veelgi, nõustuvad energiaidude juhid. Küll aga on gaasitarnete probleemid ning rahvusvahelisel tasemel toimunu pannud ka tavainimese mõtlema sellele, kui oluline on olla sõltumatu globaalsetest tarnetest ning elektri börsihindadest.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111