Jaga:
Autor: Janno Riispapp • 6. juuli 2022
Jaga:

Kriisid on Comodule'i troonile tõstnud

Comodule asutaja Kristjan Maruste sõnul läheb neil vaid hästi, kui Aasiast laevad ja rongid siia poole ei sõida – nii võetakse hoopis nendega ühendust.
Foto: Comodule
Oma elektroonikakomponente tootev Eesti tehnoloogiaettevõte Comodule teenindab mitme kriisi tekke mõjul ka neid kliente, kes seni otsisid osi Hiinast, ütles Comodule'i kaasasutaja ja pikaaegne tegevjuht Kristjan Maruste.

Maruste rääkis, et tõukerataste seisukohast on praegu kestvad komponendi- ja logistikakriis ning koroonapandeemiast tingitud piirangud Hiinas tulnud Eesti ettevõttele ainult kasuks. "Otsus toota ise ja Eestis on olnud metsikult hea," ütles Maruste.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111