Jaga:
Autor: foundME • 8. juuli 2022
Jaga:

Põllumajandusidu eAgronom lõi ärisuunad lahku

eAgronomi kõrvalfirmat Solid World DAO hakkab juhtima idufirma kaasasutaja Stenver Jerkku (paremal).
Foto: eAgronom
Süsinikukrediitide idufirma eAgronom teatas, et ettevõttest on välja kasvanud kõrvalfirma Solid World DAO, mida asub juhtima eAgronomi kaasasutaja Stenver Jerkku. eAgronom jääb DAO suurimaks tokeni ostjaks.

Põllumeestele sertifitseeritud süsnikukrediidi programmi arendava eAgronomi kiire kasvu käigus loodi plokiahelal põhinev Solid World DAO, et lihtsustada investeeringuid süsinikukrediitidesse. Otsus lüüa kaks ärisuunda lahku tuli pärast seda, kui konsulteeriti maailma juhtivate Web3 nõustajate ja fondidega.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111