Jaga:
Autor: Lauri Leet • 15. juuli 2022
Jaga:

Eestlaste värske finantsplatvorm meelitas ligi Richard Bransoni

Lightyeari asutajad Martin Sokk ja Mihkel Aamer rääkisid, mille poolest on Lightyear eriline ning kuidas õnnestus pardale sada niivõrd mainekad investorid.
Foto: Tom Harrison
Äsja 25 miljonit dollarit kaasanud investeerimisplatvormi Ligthyear asutajad rääkisid, millega nende platvorm silma paistab ning kuidas saadi pardale mainekad investorid nagu Richard Branson. Asutajad avaldasid ka järgmise paari kuu plaanid.

Idufirma tehnoloogiajuht Mihkel Aamer ning tegevjuht Martin Sokk arvasid, et nii väikest tiimi saadab edu suuresti tänu sellele, et tiimis on kamaluga kogenud inimesi, kes on osalenud Wise'i, Revoluti, Pipedrive'i ja Robinhoodi üles ehitamisel.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111