Jaga:
Autor: foundME • 22. juuli 2022
Jaga:

Tehnoloogiasektor on võrsunud talendimagnetiks

Deeli Ida- ja Kesk-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.
Foto: Erakogu
Piiriülene värbamine on jätkuvalt kõikjal maailmas tõusujoones. Seda soodustab kaugtöö levik ning juurdepääs kõige kvaliteetsemale tööjõule. Eesti ettevõtted on välistööjõu värbamises esirinnas, selgus personali- ja finantstehnoloogia ettevõtte Deel viimase poolaasta statistikast.

Personali- ja finantstehnoloogia ettevõtte Deel viimase poolaasta statistika näitab, et Eesti infotehnoloogia- ja kommunikatsiooniettevõtted on Euroopa, Lähis-Ida ning Aafrika riikide võrdluses esikohal, palgates teistega võrreldes järjest rohkem tööle inimesi teistest riikidest.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111