Jaga:
Autor: Ken Rohelaan • 1. august 2022
Jaga:

Idufirma juht: elektrirattaid on peagi kaks korda rohkem kui autosid. Teeb optimistlikuks

Bikeepi tegevjuht Kristjan Lind ütles intervjuus, et USAs on ärid muutunud ettevaatlikumaks.
Foto: Liis Treimann
Rattaparklate loojal Bikeep läheb maailmamajanduses toimuvat arvestades praegu väga hästi. Samas ollakse ettevaatlikud, aga et 2030. aastaks ennustatakse, et maailmas on elektrirattaid kaks korda rohkem kui autosid, siis muudab see väga optimistlikuks, sõnas ettevõtte juht ja asutaja Kristjan Lind.

Ingliskeelsetel turgudel, sealhulgas Ameerika Ühendriikide turul aktiivselt tegutsev rattaparklate looja Bikeep tunnetab ka hetkel hinnatõuse, kuid saab selle kergelt edasi kanda klientidele, tunnistas Lind. "Kliendid neelavad hinnatõusud suhteliselt kergelt alla," sõnas ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111