Jaga:
Autor: foundME • 5. august 2022
Jaga:

Prantsusmaa ja Saksamaa turgu püüdev ELMO Rent värbas uued juhid

Idufirma asutaja ja tegevjuhi Enn Laansoo sõnul on firma eesmärk veel selle aasta jooksul sõita tänavatel kaugjuhitavate autodega nii Eestis, Prantsusmaal kui ka Saksamaal.
Foto: Andras Kralla
ELMO juhtkonnaga liitusid kaks uut liiget: IT-arendusjuhiks sai Raoul Järvis ning ELMO tegevust Prantsusmaal ja Saksamaal asus käivitama Kristiina Kalda. Idufirma plaan on selle aasta jooksul kaugjuhitavad autod tänavatele tuua.

ELMO juhtkonnaga liitus Raoul Järvis, kes on olnud aastaid tegev nii suuremate kui ka väiksemate ettevõtete IT-valdkondade ja IT-arenduste juhtimisel ja arendamisel. Järvise käe all on valminud auhinnatud takso tellimise mobiilirakendus Taxipal (2009) ning ka teisi elukeskkonda paremaks muutvaid IT-lahendusi kinnisvaraportaalidest tehisintellektini välja.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111