Jaga:
Autor: foundME • 9. august 2022
Jaga:

Idufirma leidis katmata niši autoabile abi pakkumises

Ettevõtja sõnul lahendavad nad probleemi radikaalselt.
Foto: Pixabay
Idufirma EDY leidis niši autoabi sektoris, mis parandab mitu olulist valupunkti. Valdkonna kogemustega idufirma asutaja plaanib viie aasta jooksul vallutada terve Euroopa turu – jääb üle vaid turule siseneda ja raha teenida, teatas ta.

Tehnopoli Startup Inkubaatori Narva programmis osalev idufirma EDY on autoabile ehk puksiirifirmadele mõeldud programm, mis muudab puksiirautode kutsele saatmise ja teenuse ettemaksete kogumise senisest lihtsamaks. „Seni on olnud selles valdkonnas probleem, et kliendil ei ole puksiiri kutsumisel mingeid kohustusi. Ta kutsub autoabi, kuid ei tee ettemaksu ega kinnita kuidagi oma vastutust väljakutse eest," kirjeldas ettevõtte asutaja Ilja Ankipovitš.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111