Jaga:
Autor: foundME • 10. august 2022
Jaga:

Maineka auhinna võitnud Eesti süvatehnoloogia ettevõte kaasab 3 miljonit eurot

LightCode Photonics meeskond võitis Kreekas MIT Enterprise Forum konkursil nii üldvõidu kui ka võidu transpordi kategoorias.
Foto: Jake Farra
Uudseid kaameraid arendav süvatehnoloogia iduettevõte LightCode Photonics võitis Kreekas maineka tehnoloogiaettevõtetele mõeldud programmi MIT Enterprise Forum CEE peaauhinna. Hetkel on firma kaasamas investoritelt rahastust kolme miljoni euro ulatuses, et tuua turule esimesed 100 kaamerat.

“Teekond võiduni oli pikk ja intensiivne ning programmi oli kaasatud väga suur osa meie tiimist, et iga valdkonna spetsialist oskaks võtta pakutavatest teadmisest ja kogemustest maksimumi,” kommenteeris LightCode Photonics´i kaubandusjuht Terje Eichelmann.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111