Jaga:
Autor: Anete Hela Pulk • 17. august 2022
Jaga:

Huvi tööstuse digitaliseerimise vastu tuleb liiga hilja

DeltaE Inseneribüroo juhatuse liige ja energeetikaekspert Marti Arak.
Foto: Äripäev
Mida pimedamaks läheb öö ja külmemaks talv, seda suuremaks kasvab ettevõtete digitaliseerimise huvi, ent siis on DeltaE Inseneribüroo juhatuse liikme ja energeetikaeksperdi Marti Araku sõnul juba hilja reageerida.

Siiski ütles Arak, et ettevõtete teadlikkus on ajaga kasvanud, kuid huvi on ka olenemata energiakriisist ja suvisest puhkuste ajast endiselt hooajaline. Ta rääkis, et olemasolevate tööstuskomplekside digitaliseerimisel ning energiatõhusamaks muutmisel oleme veel algusjärgus.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111