Ainult tellijatele
Autor: Simo Sepp • 16. august 2022
Ainult tellijatele

Investorid segaduses: TextMagicu juht tegi endale suure väljamakse

TextMagicu suuromanik ja juht Priit Vaikmaa rõhutab, et ettevõte toodab positiivset rahavoogu ja on heas rahalises seisus. Kahjumis aga ollakse paberi peal üksnes kõrge amortisatsiooni tõttu, mistõttu on võimalik omanikele ka raha välja maksta.
Autor: Andras Kralla
Investorid leiavad, et TextMagicu omanikutulu väljamaksmise juures ei ole infot piisavalt selgelt jagatud, ettevõtte suuromanik tõdeb, et selguse huvides oleks targem olnud teisiti tegutseda, kuid lubab kaasinvestoritele tugevat kasvu ja omanikutulu maksmist ka edaspidi.

Juunis teatas eelmisel sügisel First Northi alternatiivturuga liitunud TextMagic, et plaanib aktsionäridele maksta välja ligemale 2,6 miljonit eurot. Investorites on tekitanud meelehärmi ja segadust asjaolu, et veidi enam kui pool aastat varem kaasati jaeinvestoritelt sarnases suurusjärgus summa, mis oli mõeldud TextMagicu kasvu ja uue toote arendamiseks.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111