Jaga:
Autor: Simo Sepp • 16. august 2022
Jaga:

Investorid segaduses: TextMagicu juht tegi endale suure väljamakse

TextMagicu suuromanik ja juht Priit Vaikmaa rõhutab, et ettevõte toodab positiivset rahavoogu ja on heas rahalises seisus. Kahjumis aga ollakse paberi peal üksnes kõrge amortisatsiooni tõttu, mistõttu on võimalik omanikele ka raha välja maksta.
Foto: Andras Kralla
Investorid leiavad, et TextMagicu omanikutulu väljamaksmise juures ei ole infot piisavalt selgelt jagatud, ettevõtte suuromanik tõdeb, et selguse huvides oleks targem olnud teisiti tegutseda, kuid lubab kaasinvestoritele tugevat kasvu ja omanikutulu maksmist ka edaspidi.

Juunis teatas eelmisel sügisel First Northi alternatiivturuga liitunud TextMagic, et plaanib aktsionäridele maksta välja ligemale 2,6 miljonit eurot. Investorites on tekitanud meelehärmi ja segadust asjaolu, et veidi enam kui pool aastat varem kaasati jaeinvestoritelt sarnases suurusjärgus summa, mis oli mõeldud TextMagicu kasvu ja uue toote arendamiseks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111