Jaga:
Autor: foundME • 22. august 2022
Jaga:

Cleveron Mobility saab uue nime

Nimemuutus võeti Clevoni juhatuse ehimehe Arno Küti sõnul plaani juba ettevõtete jagunemisel tänavu aprillis. Pildil ettevõtte loodud sõiduk CLEVON 1.
Foto: Liis Treimann
Aprillis Cleveronist eraldunud isejuhtivaid robotkullereid arendav ettevõte Cleveron Mobility AS võtab kasutusele uue brändinime Clevon. Ettevõtte ametlikuks nimeks äriregistris jääb endiselt Cleveron Mobility AS.

Suure koguse Cleveroni aktsiaid kokku ostnud Clevoni juhatuse esimees Arno Kütt sõnas, et ettevõtete jagunemisel sai kokku lepitud Cleveron Mobility brändinime muudatus aasta jooksul: “Clevon on lühikene ja rahvusvaheliselt äratuntav nimi, mis samuti meenutab ingliskeelset sõna clever."

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111