Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 22. august 2022
Jaga:

Revolutsioon on silmapiiril: autod muutuvad ühistranspordi osaks

Liigu tegevjuhi Annemari Muru sõnul vormib tulevikku mudel, milles on auto osa ühistranspordist – auto kui teenus.
Foto: Silver Gutmann
Autorenti digitaliseeriva Tartu idufirma Liigu tegevjuhi Annemari Muru sõnul on auto kasutamise harjumustes tulemas korralik revolutsioon: tulevikus on auto osa ühistranspordist ning kanda kinnitab auto kui teenus mudel.

Liigu eesmärgiks on vähendada reisimise juures autorendiga seonduvat stressi, nii on nad end teinud täielikult nutitelefonist hallatavaks, et saada lahti autorendiputkade looklevates järjekordades passimisest ning viimase hetke nöörimise peavalust. Liigu äpis on võimalik kõik dokumendid üles laadida, auto tuuakse õigeks ajaks näiteks lennujaama ning selle saab avada telefoniga.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111