Jaga:
Autor: Palgauudised.ee • 21. september 2022
Jaga:

Kristel Kruustük: "Tuleb õppida oma aega planeerima ja vajadusel "ei" ütlema!"

Tunnustatud Eesti noorettevõtja ja rahvusvahelise testimisettevõtte Testlio üks asutajatest, Kristel Kruustük
Rahvusvahelises äris kogenud ettevõtja, Testlio asutaja Kristel Kruustüki sõnul meeldib inimestele kodus töötamisega kaasnev vabadus ja aeg, ent kui piire paigas pole, siis võib suurema efektiivsuse ja tulemuslikkuse otsingutel ennast ja teisi kergelt läbi põletada.

“Oleme aastaid rääkinud tasakaalu saavutamise vajadusest, kuid see pole tõenäoliselt võimalik. Pigem peaks seadma eesmärgiks harmoonia saavutamise,” märkis Kristel Kruustük, tunnustatud Eesti noorettevõtja ja rahvusvahelise testimisettevõtte Testlio üks asutajatest.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111