Jaga:
Autor: foundME • 18. jaanuar 2022
Jaga:

Aasta noore naisettevõtja tiitli kandidaatide seas on kaks idufirma asutajat

Idufirma Clanbeat asutaja ja tegevjuht Kadri Tuisk.
Foto: Kalle Veesaar
Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) tunnustab iga aasta vabariigi silmapaistvamaid naisi ning seda nii aasta naise kui aasta noore naisettevõtja kategooriates. Viimase nominentide hulka kuuluvad tänavu ka kaks idufirmade asutajat ja tegevjuhti.

Aasta naise tiitliga tunnustab Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) Eesti Vabariigi kodanikku, ühiskonnaelu aktiivset mõjutajat ja oma ametis pädevat naist äris, teaduses, kultuuris või mõnel muul elualal. Tiitlisaaja valimisel peetakse oluliseks, et ta on viimase aasta jooksul paistnud silma oma töö ja/või ühiskondliku tegevusega või muude eriliste saavutustega ja on Eesti naistele eeskujuks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111