Jaga:
Autor: foundME • 14. september 2022
Jaga:

Soome ettevõte hakkab Eestis toitu päästma

Eestis alustati tegevusega Tallinnas, kus on rakenduse kasutajaid umbes 12 000. Suurimate partnerite hulgas on näiteks R-Kiosk.
Foto: ResQ Club
Eestis alustas tegevust Soomest alguse saanud toidu päästmise rakendus ResQ Club, mille eesmärk on toidu raiskamise vähendamine. Kokku on täna ResQ Clubi abil rahvusvaheliselt päästetud rohkem kui kaheksa miljonit toiduportsjonit.

"Toiduraiskamine on nii ulatuslik probleem, et toidujäätmetest tekkivat heitkogust saab suuruselt võrrelda kogu maanteetranspordist tekkiva negatiivse mõjuga keskkonnale. Ometi on just toidu raiskamine midagi, millele on võimalik käitumist muutes hõlpsasti piir panna," kinnitas ResQ Clubi Eesti turu juht Anett Kislov.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111