Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 19. september 2022
Jaga:

Triin Hertmann: investorid liiguvad ikka karja kaupa

Kuigi aktsiaturgudel ja majanduses on olnud väga turbulentne esimene poolaasta, siis Eesti idusektor püsib sellest hoolimata tugevana ja jätkab kasvamist, usub idufirma Grünfin kaasasutaja Triin Hertmann. "Mis läheb alla, peab ka ühel hetkel üles tulema," sõnas ta.

Ebakindlad olud teevad paraku aga investorid ettevaatlikumaks. "Samas investorid liiguvad alati karjakaupa. Ja nad liiguvad sinna, kuhu keegi ees läheb," sõnas Hertmann. Olgugi, et investeeringute tegemisel ollakse praegu konservatiivsemad ning ka protsessid pikenevad, siis Eesti idufirmade jaoks sellest suurt ei muutu, arvas Hertmann. "Kui sa näed, et kõrval teine investor hakkab jälle diile tegema, siis ei jaksa enam keegi liiga palju käte peal istuda. Tekib tunne, et jääd millestki ilma," lausus ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111