Jaga:
Autor: foundME • 20. september 2022
Jaga:

Monese kaasas 35 miljonit uue ärisuuna arendamiseks

Monese asutaja ja tegevjuht Norris Koppel.
Eesti juurtega rahvusvaheline finantstehnoloogia ettevõte Monese kaasas 35 miljoni dollari suuruse investeeringu strateegilise partnerluse raames ühelt maailma suurimalt pangalt HSBC, teatas ettevõte.

Investeering on osa laiemast strateegilisest partnerlusest, mis keskendub Monese uusima ärisuuna – ettevõtetele suunatud pilvepõhise pangandusteenuse platvormi – arendamisele. Monese platvormi kaudu saavad finantsasutused ja teised ettevõtted digitaalseid pangandusteenuseid ise pakkuma hakata.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111