Jaga:
Autor: foundME • 20. september 2022
Jaga:

Roheidu KWOTA tõttab uue teenusega autoliisijatele appi

AVIS ja idufirma KWOTA hakkavad koostööd tegema.
Foto: Harry Tiits
AVIS ja idufirma KWOTA hakkavad ühiselt pakkuma autosõidust tekkinud süsinikujalajälje kompenseerimise lahendust Carbon Impact Hero. Teenust saavad alates oktoobrist kasutada kõik täisteenusliisingu kliendid Eestis, Lätis ja Leedus.

„Esmalt kompenseerisime enda töötajate autosõitude jalajälje ja nüüd pakume Carbon Impact Hero teenust ka oma klientidele,“ sõnas AVIS Balticsi tegevjuht Hardi Isok. Isok lisas, et tegu on esimese omalaadse lahendusega täisteenusliisingu turul, mis on loodud ettevõtetele, kes eelistavad keskkonnahoiuks mõõdetavaid lahendusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111