Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 23. september 2022
Jaga:

Pankade uksele koputab maailma suurim mure

Investeerimisiidu Grünfin asutaja Triin Hertmann (vasakul), pangandusidu Tuum kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Ove Kreison ning Wise'i personalisosakonna tiimijuht Brett Lemsalu paljastavad kohad, millega pangad ja finantsettevõtted jätkusuutlikkuse osas kõige rohkem hädas on.
Foto: Jake Farra / Tuum / Wise
Pankade ja finantstehnoloogia ettevõtete kanda on see, kuidas, kuhu ja kellele liigub raha. Selle juures tiriseb aga jätkusuutlikkuse häirekell.

Rahal ja pangandusel on maailma jätkusuutlikumaks muutmisel väga suur mõju, nõustuvad nii idufirma Grünfin asutaja Triin Hertmann, pangandusidu Tuum kaasasutaja ja tehnoloogiajuht Ove Kreison kui finantstehnoloogia ükssarviku Wise personaliosakonna tiimijuht Brett Lemsalu. Siiski liigub rahvusvaheliselt väga palju kapitali ettevõtetele, kes ei ole jätkusuutlikud ning kes ei tee suuri samme ka selle muutmiseks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111