Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 27. september 2022
Jaga:

Kristjan Maruste: mulle need kriisid meeldivad

"Mul on südamest hea meel, et bensiin maksab täna kaks eurot. Võiks maksta kuus, oleks veel parem, sest siis hakkab juhtuma," sõnas Kõu Mobility juht Kristjan Maruste.
Foto: Raul Mee
Suvi lõppes ja sügis jätkub mitme kriisiga – jätkuvalt on turbulentne energiasektoris toimuv, paljusid valdkondi mõjutab toorainekriis ja idusektorit endiselt ka talendikriis. Sellest hoolimata tunnistas Kristjan Maruste, et kui neid kriisideks kutsuda, siis talle need kriisid meeldivad.

“Mulle ei meeldi sõda, mulle ei meeldi näljahäda ja mulle ei meeldi, kui inimesed, loomad või loodus hukkub,” sõnas ta ja täpsustas, et globaalse soojenemise ja looduse osas on meil tõesti kriis, kõik muud asjad on pigem virelused. “Mulle meeldib, kui on raske, siis eristatakse terad sõkaldest. Mul on olnud puhas nauding see, et viimasel kuuel kuul on globaalselt idusektorist õhk välja tulnud,” rääkis ta foundME podcastis.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111