Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 29. september 2022
Jaga:

Saatuslik kuulutus tegi advokaadist tippjuhi

Sunly asutaja ja tegevjuht Priit Lepasepp.
Foto: Andras Kralla
Saates "Juhi jutud" on külas kiirelt kasvava taastuvenergiaettevõtte Sunly üks asutaja ja juht Priit Lepasepp. Kolm aastat tagasi nullist alustanud ettevõtte taga on varasema eduka exit'i teinud taastuvenergiaettevõtte Nelja Energia võtmeisikud ning investorid.

Miks nad taas energiavaldkonna ette võtsid, kuidas teha kolme aastaga 15 aasta töö, kuidas end ja oma töötajaid selle tohutu kasvukiiruse juures tervelt juhtida ja millised vead tegemata jätta, sellest Priit Lepasepp saates räägibki. Juttu tuleb ka ühest saatuslikust kuulutusest, millele vastamine viis ta advokaadikarjäärilt energiafirma tippjuhiks.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111