Jaga:
Autor: Kristel Härma • 7. oktoober 2022
Jaga:

Fudy äpp lööb Boltilt-Woltilt toidukohti üle magusa hinnadiiliga

Turule tulnud Fudy rõhub sellele, et on sõlminud toidukohtadega eksklusiivlepingud. Peamiselt on need toidukohad Fudyga ühise omanikuga, kuid pardale on tulnud ka teisi toidukohti, keda peibutab konkurentidest madalam vahendustasu.
Foto: Liis Treimann
Margus Linnamäe osalusega toidu kojuveo äpp Fudy sisenes turule halastamatu strateegiaga – kui Boltile-Woltile peavad toidukohad maksma umbes 25 protsenti teenustasu, siis Fudy juures ainult 16 protsendi ringis.

Rohkem kui 130 toidukohta üle Eesti on alates oktoobrist Wolti ja Bolt Foodi hüljanud ning nende juurest saab toitu tellida vaid Fudy kaudu. Suures osas on need toidukohad, millel on Fudyga samad omanikud, kuid mitte ainult.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111