Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 20. oktoober 2022
Jaga:

Kaks Eesti idufirmat lõid koostööks käed, et olla pahalastest mitu sammu ees

Kahjuks on kurjategijad muutunud üha kiiremaks ja nutikamaks, kasutades finantstehnoloogia innovatsiooni enda kasuks ära. Partnerluse kaudu astutakse finantskuritegevusele vastu, sõnas idufirma Salv asutaja ja tegevjuht Taavi Tamkivi.
Foto: Jake Farra
Uue põlvkonna pangandusplatvorm Tuum alustas koostööd rahapesuvastase tehnoloogiaettevõttega Salv. Partnerlus annab Tuuma klientidele kiire ligipääsu paindlikule ja läbipaistvale rahapesu tõkestamise platvormile koos monitooringu-, skriiningu- ja riskihindamise lahendustega.

Kuna majanduse väljavaated halvenevad, muutes keerukamaks ka raha kaasamise, otsivad finantsvaldkonna ettevõtted võimalusi innovaatiliste lahenduste kiiresti turule toomiseks, ilma liigselt raha põletamata.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111