Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 20. oktoober 2022
Jaga:

Kliimakatastroofis suurfirmade süüdistamine on enda sabast hammustamine

Idufirma Arbonics kaasasutaja Lisett Luik ning idufirma Grenpay kaasasutaja Raivo Videvik nõustuvad, et kliimakatastroofis suurfirmade süüdistamine on silmakirjalik. Olgugi et palju jääb kõrva lootusetust kliima osas, siis tegelikult on igaühel lai valik samme, mida rohepöördega seonduvalt ette võtta.
Foto: Arbonics/Grenpay
Elon Musk on öelnud, et inimkond teeb täna sellist huvitavat katset, kui kaua me suudame vastu pidada, kuniks kliimakatastroof on käes. Kliimaneutraalsuseni jõudmine on aga pikaajaline väljakutse, rääkis foundME raadiosaates "Ükssarvikute kasvualava" rohetehnoloogiaettevõte Grenpay kaasasutaja Raivo Videvik.

"Kahjuks elamine on kahjulik loodusele – see on fakt," alustas idufirma Grenpay kaasasutaja Raivo Videvik, möönes aga, et tagasi koopasse me ju ka ei lähe, nii et siis tuleb lihtsalt läbi mõelda, kuidas käituda võimalikult loodussäästlikult. Saatekülalised Videvik ning idufirma Arbonics kaasasutaja Lisett Luik jagavadki, millist probleemi nende süsinikukompenseerimisega seotud iduettevõtted lahendavad, lähenedes valdkonnale kahest erinevast otsast.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111