Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 26. oktoober 2022
Jaga:

Livonia Partners kaasas investorilt 15 miljonit

Livonia Partners Fund II kogumaht on 157 miljonit eurot ja fond kohustub investeerima vähemalt 10% oma kapitalist projektidesse, mis tegelevad kliimamuutuste ja keskkonnasäästlikkusega. Pildil Livonia Partnersi partner ja kaasasutaja Kaido Veske.
Foto: Liis Treimann
Livonia Partners kaasas oma teise fondi juurde 15 miljonit eurot. Investeeringu tegid Luminori hallatavad Läti, Leedu ja Eesti pensionifondid. Märkimisväärne osa Livonia Partners Fund II-st on kavas investeerida ettevõtetesse, mis tegelevad kliimamuutuste ja keskkonnasäästlikkusega.

„Fondi juhtimismeeskonna investeerimiskogemus, edusammud ning eriline tähelepanu jätkusuutlikkusele on kooskõlas Luminori eesmärgiga suurendada oma pensionifondide pikaajalist väärtust. Samal ajal aitab see edendada Balti riikide ettevõtete rahastamisvõimalusi ja saavutada arengueesmärke, toetades kogu Balti piirkonna kasvu,” ütles Luminori pensionide fondijuht Vahur Madisson.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111