Jaga:
Autor: foundME • 2. november 2022
Jaga:

Eesti idufirma toob kõik Euroopa digiallkirja lahendused kokku

Euroopas on üle 200 erineva digiallkirja teenusepakkuja, ent eID Easy toob need kõik kokku.
Foto: eID Easy
Digiallkirja ja autentimise liideseid pakkuv Eesti idufirma eID Easy sõlmis partnerlussuhte identifitseerimislahendustega tegeleva Rootsi ettevõttega Scrive. Partnerluse eesmärk on pakkuda juurdepääsu elektroonilistele isikutuvastuse ja digiallkirja lahendustele kogu Euroopas.

Digiallkirjastamise rakendustega tegeleva eID Easy juhi Margus Pala kinnitusel haakub uus teenus väga hästi meie praeguse digiallkirjaga. „Igas riigis on olemas oma digiallkirja lahendused, mis töötavad veidi omamoodi, eID Easy paneb kõik need lahendused koos töötama ning sõltumata riigist saavad kõik ühte ja sama dokumenti allkirjastada endale harjumuspärase vahendiga," selgitas Pala.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111