Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 15. november 2022
Jaga:

Maksuidu Eurora kasvu hakkab vedama uus tootejuht

Eurora Solutions’i tootejuhina alustas novembris Pedro Gallardo.
Foto: Eurora
Globaalselt tegutseva maksu- ja tollitehnoloogiaidu Eurora Solutions’i tootejuhina alustas novembris Pedro Gallardo, kellel on 10 aastat kogemust rahvusvaheliste tehnoloogiafirmade ehitamisel ja skaleerimisel.

Euroraga liituma kutsusid Gallardot ettevõtte suured eesmärgid ja globaalne ambitsioon. "Kogu piiriülese kaubanduse ja logistikaga seotud protsesside lihtsustamine, impordi ja ekspordi deklareerimine, maksude kogumine ja maksete haldamine on keeruline ning võib mõjuda igavalt, ent need protsessid on võtmetähtsusega, et kõikide tarbijate elu muutuks lihtsamaks," põhjendas Pedro Gallardo.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111