Jaga:
Autor: Olesja Lagašina • 25. november 2022
Jaga:

Suure summa kaotanud investor: see uudis kinnitab, et õiglus on olemas

"Investeerisin konkreetselt Polybiuse panka. Kui sai selgeks, et panka ei tule, pöördusin kohtusse," meenutas investor Maksim Velitško.
Foto: Andras Kralla
Pühapäeval kinni peetud krüptomiljonäridele suure summa kaotanud investor Maksim Velitško tunneb värske arengu üle hea meelt. Tema oli ka üks neist investoritest, kes krüptoärimeeste vastu kuriteoavalduse esitas.

„Loomulikult olen rõõmus. Selle kahe aasta jooksul pärast kriminaalasja algatamist kaotasin ausalt öeldes juba lootuse, et õiglus seatakse jalule, ja tohutut hulka investoreid petnud inimesi karistatakse,“ ütles investor Maksim Velitško Äripäeva sõsarväljaandele Delovõje Vedomosti.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111