Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 24. november 2022
Jaga:

eAgronom andis põllumehele sertifikaadi parematel tingimustel laenu saamiseks

Teraviljakasvatusega tegelev Aasa Agro sai esimese Eesti ettevõttena eAgronomi sertifikaadi.
Foto: Pixabay
Aasa Agro on esimene Eesti ettevõte, millele väljastati idufirma eAgronomi poolt ainulaadne sertifikaat, mille olemasolu tagab põllumajandustootjale paremad laenutingimused jätkusuutlike praktikate rakendamise eest.

eAgronomi ja Swedbanki koostöös jõudis novembri alguses turule Eesti, Läti ja Leedu põllumajandustootjatele mõeldud uus võimalus: olles kliimasõbralike põllumajanduspraktikate rakendaja, võib ettevõte nüüd parematel tingimustel laenu saada.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111