Jaga:
Autor: Anete Hela Pulk • 1. detsember 2022
Jaga:

Ekraaniväliselt sündinud otsused tirivad töötajate moraali all

IT-firma Toggl kaasasutaja Krister Haav.
Foto: Raul Mee
Kui IT-firma Toggl alustas 2014. aastal kaugtööga, siis ei kasutanud ettevõtted veel suures mahus niisugust töötegemise vormi. Toona sai IT-firma kiiresti ka oma õppetunnid, selgus saatest „Lavajutud“.

IT-firma Toggl kaasasutaja Krister Haav tõi näite koosolekute läbiviimisest. Tema sõnul tekkis toona olukord, mil osa töötajaid osales koosolekul kontorist ja teised videosilla vahendusel, ent osa otsuseid võeti vastu koosolekuvälisel ajal. Seda peaks tema hinnangul vältima, kuna kaugtöö tegijad võivad sellest järeldada, et neid ei hinnata, mistõttu on sel mõju töötajate moraalile.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111