Jaga:
Autor: foundME • 8. detsember 2022
Jaga:

20 miljonit kaasanud Pactum hakkab ettevõtluses uut standardit looma

Pactumi asutajad Kaspar Korjus (vasakul), Martin Rand ja Kristjan Korjus.
Foto: Maksim Toome
Läbirääkimiste tehisintellekti arendav Eesti idufirma Pactum kaasas 20 miljonit dollarit, et jätkata kasvu Ameerika Ühendriikides ja Euroopas ning suurendada enda võimekust logistikas, tarnija lepingutingimuste läbirääkimistel ning jaekaubanduse toodete hindade läbirääkimistel.

„Makrokeskkond muutub kiires tempos. Ettevõtted seisavad silmitsi kõrge inflatsiooni, kaubavaru- ja tarnehäiretega. Oleme majanduses sisenemas aeglasemasse kasvufaasi ning on järjest olulisem, et ettevõtted korraldaks oma läbirääkimisi viisil, mis tooks nii finantsilist kui operatiivset kasu mõlemale osapoolele,“ ütles Pactumi kaasasutaja ja tegevjuht Martin Rand.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111