Jaga:
Autor: Lauri Leet • 9. detsember 2022
Jaga:

Skeleton näeb silmapiiril kuuekordset kasvu

Skeletoni ärijuht Ants Vill sõnas, et superaku loomine on olnud kui nõela otsimine heinakuhjast.
Foto: Andras Kralla
Ülejärgmisel aastal valmiv Skeletoni uus tehas Saksamaal saab olema maailma suurim omasuguste seas ning Skeleton kahekordistab superkondensaatorite tootmisvõimsuse maailmas, ütles saates Energiatund Skeletoni ärijuht Ants Vill.

Ettevõtte ärijuhi sõnul ei ole neil Euroopas ega USAs suuruse poolest võrdseid konkurente ning tootmismastaabi osas leiab sarnaste mahtudega tootjaid vaid Aasiast. "Kuigi Ameerikas on toimunud mitmeid konsolideerumisi, näiteks ostis Tesla ära ühe meie konkurendi Maxwelli," selgitas Vill.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111