Jaga:
Autor: foundME • 15. detsember 2022
Jaga:

Single.Earth ja Salv võtavad kurjategijad pihtide vahele

Idufirma Salv tegevjuht ja asutaja Taavi Tamkivi ning Single.Earthi tegevjuht ja kaasasutaja Merit Valdsalu lõid käed.
Foto: Salv, Single.Earth
Rohetehnoloogia ettevõtte Single.Earth alustas koostööd Wise'i ja Skype'i töötajate poolt loodud finantskuritegevuse vastu võitleva ettevõttega Salv. Koos proovitakse piirata üha rohkem hoogu koguvat keskkonnakuritegevust, kus pätid pistavad taskusse igal aastal kuni 281 miljardit dollarit ebaseaduslikku kasumit.

Salvi riskihindamise lahendus annab Single.Earthile tervikliku ja ajakohase ülevaate oma klientidest ja nende riskitasemetest, lisades seeläbi Single.Earthi lahendustele täiendava turvakihi ja tagades, et kurjategijad ei saaks rohetehnoloogia äri ära kasutada.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111