Jaga:
Autor: foundME • 16. detsember 2022
Jaga:

Mõjuettevõtted saavad hüppelaua

Tehnopoli Startup Inkubaator ootab kümmet sebra-tüüpi ettevõtet.
Foto: Tehnopol
Tehnopoli Startup Inkubaatoris algas uus värbamisvoor ja sel korral on kasvuprogrammi oodatud varajases faasis mõjuettevõtted, kelle eesmärgiks pole ainult kasv, vaid ka soov pakkuda kestlikke lahendusi ühiskondlikele kitsaskohtadele.

Eesti on tuntud idufirmade riigi ja ükssarvikute maana, kuid märkimisväärselt vähem räägitakse neist iduettevõtetest, kelle toote või teenuse mõjuefekt on kasvupotentsiaaliga sama tähtis või tähtsamgi veel. Need ettevõtted jahivad ükssarviku staatuse asemel hoopis sebra ehk ühiskondlikult suurema mõjuga ettevõtte staatust.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111