Jaga:
Autor: foundME • 28. detsember 2022
Jaga:

Uus rakendus toob restoranidesse põnevust

Bitefuli tiim Ricko Tamm (vasakul), Mihkel Haava, Romet Puustusmaa, Getter Mizer, Erik Kaljumäe ning Dominik Sklyarov.
Foto: Rain Jüristo
Idufirma Biteful käivitas rakenduse, mis viib kokku toitlustajad ja väikesed ning keskmise suurusega tootjad, et parandada nende võimalusi oma tooteid müüa ja restoranidel senisest huvitavamat menüüd pakkuda.

Ettevõtte kahel asutajal Dominik Sklyarovil ja Ricko Tammel on restoranide valdkonnas ka varasem kogemus. „Nägime, kui raske on esitada tellimusi väikestele ja keskmise suurusega tarnijatele ning kui ajakulukad on need protsessid,“ rääkis ettevõtte tegevjuht Dominik Sklyarov. „Suheldes teiste restoranidega hakkasime mõistma, et tegelikult on see mure paljudel ja lisaks on probleem ka selles, kuidas leida oma restoranidesse ning kohvikutesse uusi ja erilisi tooteid.“

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111