Jaga:
Autor: foundME • 31. jaanuar 2023
Jaga:

Eesti menukas era- ja riskikapitali õppeaine pälvib huvi välisriikideski

EstVCA tegevjuhi Kadri Lindpere sõnul oli aine eelmisel aastal üle ootuste populaarne.
Foto: Laura Nestor
Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsioon (EstVCA) koostöös TalTechi ja Estonian Business Schooliga hakkab ka sel õppeaastal õpetama tudengitele ning investeerimismaailma huvilistele era- ja riskikapitali õppeainet.

EstVCA tegevjuhi Kadri Lindpere sõnul täiendab era- ja riskikapitali õppekava tervikliku ja praktilise vaatega Eesti ülikoolide õppekava. Õppeaine on mõeldud eelkõige tudengitele, kuid sellega saavad ülikoolide kaudu liituda ka teised era- ja riskikapitali valdkonna huvilised.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111