Jaga:
Autor: foundME • 21. veebruar 2023
Jaga:

Revoluti maksevõimalus jõuab airBalticu klientideni

Lennufirma airBaltic teatas, et täiendab oma maksevõimalusi Revoluti lahendusega. Veebruarist on uus teenus kättesaadav lennufirma kodulehel ja see sobib neile reisijatele, kes maksavad piletite eest oma pangakontolt, kasutades Citadele panga Klix-lahendust.

“Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele tipptasemel teenust, mis tänapäeval tähendab ka mugavat ja kliendi ootustele vastavat maksesüsteemi, ütles pressiteates airBalticu asepresident e-kaubanduse ja jaotusvõrgu alal Jolanta Rema. „Nii nagu airBaltic, on ka Citadele on innovatiivne ettevõte ja meil on hea meel laiendada meie koostööd, pakkudes reisijatele veelgi laiema makselahenduste valiku, millega kaasas käib veelgi parem kasutajakogemus.”

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111