Jaga:
Autor: foundME • 22. veebruar 2023
Jaga:

SEB: Ajujaht aitab iduettevõtted investorvalmiduseni

SEB Baltikumi strateegiajuht Andra Altoa.
Foto: SEB Pank
Eesti suurim iduettevõtete kiirendiprogramm Ajujaht alustab 16. hooaega. Alates eelmisest hooajast on ettevõtluskiirendisse kandideerima oodatud eelkõige juba toimivad meeskonnad ja algfaasis iduettevõtted, kes vajaksid lisatõuget, et jõuda oma äriga järgmisele tasemele.

SEB on Ajujahi suurtoetaja olnud aastaid ja jätkab seda ka sellel hooajal. SEB Baltikumi strateegiajuhi Andra Altoa sõnul on kõik Eesti tänased ükssarvikud saanud alguse väikestest sammudest ning motiveeritud tiimist, kes tahab midagi päriselt ära teha. Seega tasub Ajujahile tulla kõigil, kellel on visioon ning parasjagu pealehakkamist.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111