Jaga:
Autor: foundME • 14. juuli 2023
Jaga:

Pipedrive taaskäivitab programmi tulevastele tehnoloogiatalentidele

Pipedrive'i programmi esimene lend.
Foto: Janne Jüsmä
Müügitarkvara ettevõte Pipedrive taaskäivitab praktika- ja mentorlusprogrammi School of Code. Kolmekuulise õpiinkubaatori eesmärk on pakkuda tulevastele tehnoloogiatalentidele praktilist kogemust ja lihtsustada IT-valdkonnas tööturule sisenemist.

„Ehkki tehnoloogiatalente on Eestis jätkuvalt puudu, on noortel vähese kogemuse tõttu või ainult teoreetiliste teadmiste baasilt tööturule ebaproportsionaalselt raskem siseneda ja konkurentsiga sammu pidada. Paradoksaalsel kombel võib tehnoloogia ülikiire areng ühiskondlikku digilõhet isegi suurendada,” rääkis Pipedrive’i tarkvaraarendaja ja arengujuht Mykhailo Dorokhov praktika- ja mentorlusprogrammiga jätkamise põhjustest.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111