Jaga:
Autor: foundME • 22. august 2023
Jaga:

Clevoni robotautod maandusid USA nutilinnas

Eesti robotkullerid USA nutlinnas
Foto: Clevon
Clevoni robotkullerid jõudsid USA nutilinna Peachtree Corners, kus idufirma hakkab uurima ja testima 5G kasutuselevõtu võimalusi koostöös T-Mobile’ga sealses Curiosity Lab demokeskuses.

"Käivitades USAs oma teist suuremat projekti, oli loomulik seda teha ühes maailma arenenuimas nutilinnas Peachtree Corners’is," ütles Sander Sebastian Agur, Clevoni tegevjuht. "Selline tulevikku suunatud keskkond, mis hõlmab endas linnale kuuluvat nutikat taristut, T-Mobile'i tipptasemel võrku ning võimalusi suhelda omavahel ühendatud sõidukite, inimeste ja ettevõtetega, on hindamatu meie jätkuvate jõupingutuste jaoks autonoomsete robotkullerite töö optimeerimisel, sealhulgas nende navigeerimisel reaalsetes olukordades."

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111