Jaga:
Autor: foundME • 19. detsember 2023
Jaga:

Eesti Startup Auhinnad: investorite pilgud on suunatud kolmele valdkonnale

Eelmisel Eesti Startup Auhinnade jagamisel oli kohal ka president Alar Karis.
Foto: Edmond Mäll
Eesti Startup Auhinnade erikategooriate auhindadega tunnustatakse tänavu globaalsete probleemide lahendamisele keskendunud Eesti iduettevõtteid, kes tegutsevad rohetehnoloogia, tervisetehnoloogia ja süvatehnoloogia valdkondades.

Eesti Startup Auhinna võitja, üleeuroopalise investeerimisplatvormi Lightyear tegevjuht ja kaasasutaja Martin Sokk sõnas, et tänavused Eesti Startup Auhinnade erikategooriad peegeldavad uusimaid maailmatrende ja Eesti idusektori jaoks olulisi arengusuundi, kuid ka investorite ootusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111