Jaga:
Autor: foundME • 22. detsember 2023
Jaga:

sTARTUp Day fookuses on ellujäämine

Leidlikud märgid on sTARTUp Day külalisi suunanud ellujäämise suunas ka varasematel aastatel.
Foto: Tarmo Virki
Tartus 24.-26. jaanuaril toimuva sTARTUp Day programmis on kesksel kohal keeruliste majandusoludega kohanemine.

“sTARTUp Day festival on peegeldus startup-maailmas toimuvast, samuti tunnetame väljakutseid, millega ettevõtted silmitsi seisavad, igapäevaselt omal nahal,” kommenteerib sTARTUp Day 2024 peakorraldaja Mart Lättekivi.

“Nii on seekordse programmi üheks märksõnaks möödapääsmatult ellujäämine. Räägime sellest nii kõige otsesemas mõttes Mount Everesti vallutamise näitel kui kujundlikult, jagades keerulise majanduskeskkonnaga kohanemise õppetunde,” ütles Lättekivi.

Lisaks võetakse lavaprogrammis luubi alla süvatehnoloogia ja teaduspõhine innovatsioon, turundus ja bränding, inimkeskne ettevõtlus, organisatsioonikultuur ning tööõnne temaatika. Samuti jõuavad kuulajateni ootamatus võtmes inspiratsioonilood isiklikest ja professionaalsetest kannapööretest.

Teiste hulgas astuvad sTARTUp Day 2024 laval üles PayPali asepresident Efi Dahan, tehisintellektiidu Silo AI tegevjuht Peter Sarlin, Veriffi tegevjuht Kaarel Kotkas, Kelly Chen NATO innovatsioonifondist ja paljud teised.

Festivali pitching-laval näeb regiooni lootustandvamaid iduettevõtteid, teiste seas sTARTUp Pitching konkursi 40 parimat tiimi.

Korraldajate sõnul on tänavu lavaprogrammi kõrval varasemast veelgi enam rõhku pandud seminariprogrammile, mille raames saab osaleda üle poolesajal seminaril turunduse, õiguse, rahakaasamise, aga ka juhtimise ja enesearengu teemadel.

Osana seminariprogrammist toimub 25. jaanuaril kell 1200 FoundME LAB üritus, kus vestleme meestega kelle idufirmad on kaasanud pea 100 miljonit.

foundME on 24.-26. jaanuaril 2024 toimuva ärifestivali sTARTUp Day meediapartner. Meilt leiad parima valiku festivali ja selle kogukonnaga seotud lugudest.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111