Jaga:
Autor: Polina Volkova • 5. märts 2024
Jaga:

Jaan Tallinn kasutab oma raha ja mõju tehisintellekti arengu pidurdamiseks

Jaan Tallinn investeerib tehisintellikti, aga niimoodi, et ta seda investeerimisega ei kiirendaks.
Foto: Tanel Meos
"Köökides istuda ja inimestega rääkida" ‒ just nii sõnastab Jaan Tallinn oma investeeringute eesmärgi. Eesti üks rikkaimaid mehi ‒ võib-olla kõige rikkam ‒ on tõsiselt mures neurovõrkude ohtude pärast. Paradoksaalsel kombel just seetõttu panustab ta raha AI-ettevõtetesse.

Vestleme Jaan Tallinnaga pärast Eesti majanduskasvule pühendanud paneeldiskussiooni, kus ta üritas rääkida AI ohtudest, teised osalejad aga sellest, kuidas Eesti saaks sellest tehnoloogiast kasu lõigata.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111